طرز تهیه کیک آلو سیاه
مواد لازم برای تهیه کیک آلو سیاه:
آرد | 3 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
آلو سیاه | 4 عدد |
ماست | 1 پیمانه |
شکر | 1 و 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک آلو سیاه :
فر را روی حرارت 180 روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا
جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و 3 قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم
شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را
خوب می گذاریم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.
روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را می ریزیم.
سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.
قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم می ریزیم و بعد باقی مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک می چینیم و در فر به مدت 45_50 دقیقه می پزیم.
در مرحله آخر پخت کیک آلو سیاه روی آن آلو های نصفه ای و یا تکه های ریزتر مانند تصویر می چینیم.
منبع: parsnaz.ir
- ۹۴/۰۷/۰۲