دستور پخت

آموزش آشپزی حرفه ای

دستور پخت

آموزش آشپزی حرفه ای

  • ۰
  • ۰


طرز تهیه کیک آلو سیاه

طرز تهیه کیک آلو سیاه

مواد لازم برای تهیه کیک آلو سیاه:

آرد  3 پیمانه
 روغن مایع 1 پیمانه
 تخم مرغ 4 عدد
 آلو سیاه  4 عدد
ماست 1 پیمانه
شکر 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک آلو سیاه :
فر را روی حرارت 180 روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و 3 قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را خوب می گذاریم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.

روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را می ریزیم.

سپس آرد و  بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.

قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم می ریزیم و بعد باقی مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک می چینیم و در فر به مدت 45_50 دقیقه می پزیم.

در مرحله آخر پخت کیک آلو سیاه روی آن آلو های نصفه ای و یا تکه های ریزتر مانند تصویر می چینیم.

منبع: parsnaz.ir

  • ۹۴/۰۷/۰۲
  • مصطفی عالمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی