طرز تهیه سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو
در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه سوپ جو را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این پشی غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه سوپ جو طبق دستور عمل کنید. برای مراسم های خود از این سوپ به عنوان پیش غذایی پرطرفدار می توانید استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
هویج 3 عدد
آب 2 پیمانه
جو پرک 100 گرم
آب مرغ 2 پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
سس سفید 1 پیمانه
خامه 50 گرم
جعفری 3 قاشق سوپخوری
خرد شده
طرز تهیه:
هویج رنده شده را در ظرفر مناسبی بریزید و نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. ظرف را با درپوش به مدت 7 دقیقه با توان حداکثر (100 درصد) در دستگاه بگذارید. سپس آب داغ، جو پرک، آب مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ظرف را با درپوش به مدت 20-15 دقیقه با قدرت حداکثر (100 درصد) در دستگاه بگذارید. سپس سس سفید را به آن اضافه ککنید و مجدداً به مدت 5 دقیقه با قدرت 60 درصد (متوسط) دستگاه را روشن کنید و سپس ظرف را بیرون بیاورید و خمه و جعفری را به سوپ اضافه کنید.
نکته:
1- خامه را کم کم به سوپ اضاف کرده و هم بزنید.
2- آب سوپ را می توانید کم یا زیاد کنید(بنا به ذائقه).
3- اگر آب مرغ در دسترس نداشتید به جای آن می توانید 2 عدد قرص عصاره مرغ را در آب حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
با آموزش های آشپزی سایت دستور پخت همراه باشید.
- ۹۴/۰۷/۰۶