دستور پخت

آموزش آشپزی حرفه ای

دستور پخت

آموزش آشپزی حرفه ای

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو

طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو

طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو

در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه بُن بُن با خمیر فیلو را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما بهتر است برای تهیه بُن بُن با خمیر فیلو طبق دستور عمل کنید. در این پست ابندا قصد داریم طرز تهیه خمیر را به شما آموزش دهیم . در ادامه مایه میانی را.

مواد لازم جهت تهیه خمیر:

زرده ی تخم مرغ             4 عدد

وانیل                           یک هشتم قاشق چایخوری

نمک                             نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه                    یک سوم قاشق چایخوری

ماست                         4 قاشق غذاخوری

روغن مایع                     6 قاشق غذاخوری

آرد حدود                       400 گرم

 

مواد لازم جهت تهیه مایه درونی:

مرغ پخته                    350 گرم

ژامبون گوشت              250 گرم

پیاز                            1 عدد متوسط

قیسی                       10 عدد

زیره ی سیاه               یک دوم قاشق چایخوری
سائیده شده

نمک، فلفل                 به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر:
زرده ی تخم مرغ ها را با وانیل، نمک و فلفل بزنید تا مانند کرم شود. سپس ماست را اضافه کرده،مقداری آرد به خمیر بزنید تا کمی سفت شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده، هم بزنید. سپس آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز دهید تا یک دست و براق شود. سپس خمیر آماده شده را درون کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار داده، سپس استفاده کنید.

طرز تهیه مایه ی درونی:

برای تهیه ی مایه ی درونی پیاز را ریز خرد کرده، درون مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس ژامبون گوشت ریز خرد شده را اضافه کرده، کمی رنگ ژامبون ها عوض شد از روی حرارت بردارید. همین که داغی ژامبون ها گرفته شد، مرغ پخته و ریز خرد شده، فلفل ذلمه ای قرمز ریز خرد شده، قیسی ریز خرد شده، کرفس، زیره ی سیاه سائیده شده، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملاً هم بزنید. برای تهیه بن بن ها خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به نازکی یک میلی متر پهن کرده و از آن مستطیل هایی به اندازه 6 در 8 سانتی متر برش بزنید. لبه ی یکی از طول ها را کمی آب بزنید. سپس از مواد به اندازه ی یک قاشق غذاخوری سر پر وسط خمیر قرار دهید. روی بن بن ها تخم مرغ مالیده، روی آن سیاه دانه یا تخم خرفه بپاشید و درون فر از پیش گرم شده به مدت نیم ساعت بپزید، تا رویه ی آن ها کاملاً طلایی شود.

نکته:

برای این که قیسی ها را راحت خرد کنید بهتر است آن ها را بعد از شستن درون دستمال خشک کرده و در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. سپس به تکه های خیلی ریز تقسیم شان کنید.

با آموزش های آشپزی سایت دستور پخت همراه باشید.

منبع: ماهنامه هنر آشپزی – شماره 29

  • ۹۴/۰۷/۰۵
  • مصطفی عالمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی